top of page

GCSE Edexcel History 1HI0 The Cold War 1941-91

Public·49 members

Axşamlar evdə gündəlik işlərimi tamamladıqdan sonra bir qədər sərbəst vaxtım qalır və həmin vaxtı fərqli keçirmək üçün internetdə yeni seçimlər axtarıram. Hər gün eyni qədər vaxtım olmur, ona görə həm qısa fasilələrə, həm də daha uzun axşamlara uyğun bir variant istəyirəm. Azərbaycanda belə platformaları araşdırarkən mobil telefondan rahat istifadə, sürətli yüklənmə və sadə interfeys kimi xüsusiyyətlərdən əlavə hansı detalları müqayisə etmək daha düzgündür?

10 Views

Mənim üçün yaxşı axşam sakit və çox planlaşdırılmamış keçən axşamdır. İşlərimi bitirəndən sonra bəzən musiqi dinləyirəm, bəzən film izləyirəm, bəzən də kompüterdə yeni rəqəmsal səhifələrə baxıram. Sonuncu variantda maraqlı şeylər tapmaq həmişə mümkündür. Bu yaxınlarda səhifəsi də diqqətimi çəkdi. Bir qədər məlumatları oxudum və səhifəni nəzərdən keçirdim. Məncə, fərqli onlayn məşğuliyyət axtaranlar üçün müqayisə edilə biləcək variantlardan biri ola bilər. Sadəcə mən belə seçimlərdə tələsməməyi üstün tuturam. Əvvəlcə şərtləri oxumaq, qaydaları başa düşmək və sonra qərar vermək daha məntiqlidir. Mən heç vaxt sırf “tanışım dedi ki, yaxşıdır” yanaşması ilə seçim etmirəm. :) Əvvəlcə özüm baxıram. Hər kəsin zövqü fərqli olduğu üçün universal tövsiyə vermək də mümkün deyil. Ona görə bu linki sadəcə əlavə alternativ kimi paylaşmaq olar. Maraqlananlar özləri daxil olub məlumatlara nəzər sala bilərlər.

bottom of page